Thursday, February 18, 2016

Special & Elegant "Enigma"





"ENIGMA"

'Ideal untuk nursing mummy dan manis untuk si gadis'

Nampak lain je awak hari ni nampak berkeyakinan dan kemas, Selalunya serabai je macam dah ada anak 10. 'Hai awak si gadis nampak manis dan elegent lah hari ini' apa yang beza ya... Well Kitaorang dah jumpa jubah yang sesuai dengan kami sangat memudahkan dengan material kain yang cantik,design yang elegent,mewah,senang nak nursing baby,wudu dan yang penting less iron.. korang nak tahu ini lah "Enigma" sentuhan dari Rana Aswad berbaloi-baloi..

Monday, February 15, 2016

ENIGMA by Rana Aswad " Dapatkannya sekarang !! "

Tercetus Fenomena "ENIGMA by Rana Aswad"

Penat cari jubah yang boleh bawa ke mana-mana majlis nak cari yang mudah,cantik dan simple tapi memberi keserlahan si pemakai?? Inilah dia jubah terbaru dari sentuhan Rana Aswad "Enigma" yang dapat menyelesaikan masalah-masalah dihadapi kaum wanita sekarang yang busy dengan kerjaya dan anak-anak. Kain yang mudah diurus,less iron,breastfeeding friendly,wudu friendly dan yang penting lembut serta ringan.. 

WEB ORDER:
http://ranaaswad.com/our-collections/modern-jubah.html
.
PM:
https://www.facebook.com/inforana.aswad/messages/
.
WhatsApp / : +6013 - 220 1981
.
Customer Service / Phone Order:
03-4285 6661.

Friday, September 4, 2015

TUNIC SYOK 200%


TUNIC SYOK 200% heart emotico
====================
Jauh atau dekat, luangkan masa untuk cuti-cuti Malaysia hujung minggu ni. Dan tidak kurang juga ada yang dapat jemputan majlis kahwin smile emoticon
So jangan lupa pakai koleksi favourite ‪#‎RanaAswad‬ uols ok..huhu heart emoticon
Kat sini kami share salah satu koleksi hot kami - Tunic Daphne (warna Khaki size S), digaya dan disyorkan oleh blogger terkenal Eslimah..lebih 2000 likes uols like emoticon
Uols Suka dan Nak bergaya macam cik Eslimah kita ni, jom “SHARE, LIKE & PM” kami sekarang!



Monday, August 24, 2015

Materialnya daripada satin yang amat selesa

Sangat bagus sekiranya kita mencuba sesuatu yang lain daripada yang lain, seperti Irina boleh digayakan dengan pelbagai gaya. Ia juga amat sesuai dijadikan pakaian untuk kepejabat dan kemajlis - majlis lain smile emoticon Materialnya daripada satin yang amat selesa 
dipakai like emoticon

WEB ORDER:
http://ranaaswad.com/our-collections/kurung-modern/irina-by-ranaaswad.html
.
PM:
https://www.facebook.com/inforana.aswad/messages/
.
WhatsApp / : +6013 - 220 1981
.
Customer Service / Phone Order:
03-4280 6441 / 03-4285 6661 / 03-4280 4669 / 03-4280 8669



Leia menjadi pilihan ramai

Leia menjadi pilihan ramai kerana potongannya yang terletak apabila digayakan, Perincian istimewa dibahagian lengan dengan adanya Lace sequin yang tampilkan gaya ekslusif pada si 
pemakai smile emoticon

WEB ORDER:
http://ranaaswad.com/our-collections/modern-jubah/leia-by-ranaaswad.html
.
PM:
https://www.facebook.com/inforana.aswad/messages/
.
WhatsApp / : +6013 - 220 1981
.
Customer Service / Phone Order:
03-4280 6441 / 03-4285 6661 / 03-4280 4669 / 03-4280 8669



ADLENE

Beauty is how you feel on the inside, and its reflects in your eyes 
- Sophia Loren heart emoticon

WEB ORDER:
http://ranaaswad.com/our-collections/modern-jubah/adlene-by-ranaaswad.html
.
PM:
https://www.facebook.com/inforana.aswad/messages/
.
WhatsApp / : +6013 - 220 1981
.
Customer Service / Phone Order:
03-4280 6441 / 03-4285 6661 / 03-4280 4669 / 03-4280 8669



Tuesday, August 18, 2015

IRINA BY RANA ASWAD

Irina yang simple boleh digayakan dengan pelbagai cara , gaya kasual yang amat sesuai untuk keluar luangkan masa dengan kawan kawan smile emoticon 

WEB ORDER:
http://ranaaswad.com/our-collections/kurung-modern/irina-by-ranaaswad.html
.
PM:
https://www.facebook.com/inforana.aswad/messages/
.
WhatsApp / : +6013 - 220 1981
.
Customer Service / Phone Order:
03-4280 6441 / 03-4285 6661 / 03-4280 4669 / 03-4280 8669